Echte liefde leeft!

DATE NIGHT-PAKKET

Welkom!

Wat tof je dat je naar aanleiding van de LoveUp Date night deze site bezoekt. Speciaal voor de Marriage Week van LoveUp heeft Up2Date een pakket samengesteld rondom het thema ‘Echte liefde leeft’!

Scroll verder naar beneden voor meer info over dit pakket en over wat Up2Date nog meer te bieden heeft!

Up2Date in het kort

Wij zijn Esther & Femke en het is onze missie om zoveel mogelijk quality time tussen partners te stimuleren, aan te moedigen en te faciliteren. De invulling van de dates houden we altijd een verrassing, maar twee dingen hebben ze gemeen: jullie krijgen altijd onverwachte activiteiten te doen, en er is altijd ruimte en input om samen in gesprek te gaan om meer te ontdekken over jullie relatie.

DATE-DAGEN

Een romantische dinner date of met z’n tweeën via raadsels, puzzels en codes op avontuur. Of een dubbeldate met goede vrienden, alles kan. In coronatijd kunnen onze date-dagen helaas niet plaatsvinden, maar normaal gesproken kunnen jij en je partner bij ons terecht voor een geheel verzorgde verrassingsdate volgens een arrangement dat jullie aanspreekt.

DATE NIGHT-PAKKETTEN

Als date-dagen op locatie niet mogelijk zijn, dan sturen we toch gewoon een date night naar jullie op? Sinds eind oktober kun je bij Up2Date het Up2Mail-pakket bestellen, en speciaal ter ere van de Marriage Week nu ook het ‘Echte liefde leeft’-pakket! Beide pakketten passen door de brievenbus en staan garant voor een avondvullend programma vol verrassende activiteiten en tools voor een goed gesprek samen!

IN APELDOORN…

Wonen jullie in Gemeente Apeldoorn? Dan kunnen jullie bij ons een geheel verzorgde date night boeken, inclusief hapjes en drankjes. We hangen dan een tas met toffe, verdiepende activiteiten en eventuele versnaperingen aan de deur en halen die de volgende dag weer op.

Echte liefde leeft!

Om te blijven groeien in liefde en je relatie levendig te houden, is het de kunst om door alles heen te blijven verbinden met elkaar. Speciaal voor de Marriage Week van LoveUp, hebben wij een Date night-box samengesteld. Dit pakket draait helemaal om het thema ‘Echte liefde leeft’.
De Date night-box bevat een avondvullend programma voor jullie volgende date night. Wat er precies in het pakket zit, houden we nog even een verrassing. Niet omdat we graag geheimzinnig doen. Maar omdat we geloven dat het goed is om soms iets onverwachts te doen. Iets nieuws te beleven. Klinkt goed, toch?
Houden jullie wel van een puzzeltje en een goed gesprek? Dan zorgt dit pakket voor een levendige avond!

Let op: Voor dit pakket heb je een laptop of computer nodig met USB-ingang!

€20,00

Bestel jullie date night-pakket!

Via onderstaand formulier kun je de bestelling plaatsen voor het Echte liefde leeft-pakket. De kosten voor dit pakket zijn €20 excl. verzending (€4,00 via PostNL). 
Betaling vindt plaats door middel van een factuur. De verzending vindt plaats binnen 2 dagen nadat het factuurbedrag bij ons binnen is.
De algemene voorwaarden en privacyverklaring vind je hier.

Let op: Voor dit pakket heb je een laptop of computer nodig met USB-ingang!