Date night-box

THUIS OP DATE

Een avondvullend programma, gewoon door de brievenbus

HOE WERKT HET?
DATE NIGHT-BOX VOOR THUIS

Exclusieve brievenbuspakketten

Door het raam zie je de postbode op zijn fiets dichterbij komen. Hij mindert vaart en niet lang daarna hoor je het vertrouwde geluid van de klep van je brievenbus, gevolgd door een doffe bons. Post. Je steekt vriendelijk je hand op naar de postbode die nog één keer over zijn schouder kijkt voor hij zijn ronde vervolgt, en dan kan je je nieuwsgierigheid niet langer bedwingen. Je trekt een sprintje naar de deurmat. Daar ligt het mysterieuze kartonnen doosje. Je appt een foto naar je lief. Rammelt met het doosje. Even overweeg je om vast te gluren wat erin zit, maar samen dit pakketje openen is het leukst. De voorpret is begonnen; de invulling van jullie date night is zojuist op de mat gevallen… 

In de Date night-box vind je de invulling voor een volledig verzorgde, avondvullende date voor jou en je geliefde. En net als onze live date-dagen, bevat de Date night-box zowel activiteiten als een stukje inhoudelijke input. Wat jullie precies te doen krijgen, verklappen we nog niet. Niet omdat we zo houden van geheimzinnig doen. Maar omdat we geloven dat het goed is om soms samen iets onverwachts te doen. Iets nieuws te beleven. Geen stress over het plannen en gewoon over geven aan wat er staat te gebeuren!

Na ontvangst van jullie betaling, verzenden we de Date night-box binnen 7 dagen. Bestel ‘m dus ruim op tijd om er zeker van te zijn dat ‘ie op de gewenste datum in huis is.

De Date night-box bieden we aan in verschillende varianten:

NIEUW: Up2Celebrate

Wanneer hebben jullie elkaar voor het laatst gevierd? En hoe doe je dat eigenlijk?

Dit pakket laat jullie stilstaan bij de momenten die het waard zijn om gevierd te worden.
Maar pas op, de kans is groot dat de avond zelf ook in een feestje verandert!

€24,99

Up2Love

Hoe maken jullie de zin af: ‘Liefde is…’?

Hét pakket voor een avondje quality-time op je eigen bank! Jullie avond bestaat uit drie onderdelen, rondom het thema ‘Liefde is..’
Heerlijk thuis, maar toch even uit je comfortzone. Jullie doen verschillende activiteiten en er is alle ruimte voor een stukje diepgang en elkaar echt ontmoeten.

€24,99

Up2Grow

Echte liefde leeft!

Om te blijven groeien in liefde en je relatie levendig te houden is het de kunst om door alles heen te blijven verbinden met elkaar. Dit pakket draait helemaal om het thema ‘Echte liefde leeft’.
Houden jullie wel van een puzzeltje en een goed gesprek dan zorgt dit pakket voor een levendig avondje!


*Let op: voor dit pakket heb je een laptop of computer nodig met USB-ingang.

€24,99

Up2Go

TERUG VAN WEGGEWEEST!

Goed wandelweer vraagt om een speciale date night: Met dit pakket krijgt een avond wandelen in jullie eigen wijk een extra dimensie! Of gaan jullie een weekendje weg, op vakantie en misschien wel naar het buitenland? Stop het pakket in je koffer, want hiermee kan je overal genieten van een verrassend avondje quality time. Wandelen kan overal
De ideale date night-box voor wie al wat langer bij elkaar zijn.

Gaan jullie mee op reis?

Let op: Je kunt Up2Go nu bestellen als pre-order.
Na 28 mei wordt de box verzonden!

PRE-ORDER VOOR €24,99

Date night-box bestellen

De algemene voorwaarden en privacyverklaring vind je hier.

De kosten voor een Date night-box zijn €24,99 exclusief brievenbusverzending met PostNL binnen Nederland à €4,15. De verzending vindt plaats binnen 7 werkdagen na het plaatsen van de bestelling. Plaats je een pre-orderbestelling? We verzenden dan je hele bestelling op het moment dat de pre-order geleverd kan worden, dus ook boxen die al wel op voorraad zijn.

Houd altijd even je mail in de gaten of wij de date bevestigen.
Check ook je spambox, soms belandt een bevestigingsmail daar!

Let op: voor Up2Grow heb je een laptop of computer nodig met USB-ingang!
Date Night-box Up2Go is een limited edition: op = op.