Date night-box

THUIS OP DATE

Een avondvullend programma, gewoon door de brievenbus

In deze tijd waarin Corona-maatregelen alles opschudden, we misschien wel 24/7 bij onze geliefden op elkaars lip zitten, en veel mensen zich zorgen maken, is samen daten extra belangrijk! Maar hoe regel je iets speciaals in deze gekke tijden?

Daar kunnen wij je bij helpen! Naast de live date-dagen op locatie (die helaas momenteel even nu niet plaats mogen vinden vanwege de maatregelen) en de date night-tassen die we rondbrengen in omgeving Apeldoorn, kun je nu ook bij ons terecht voor een date night via de brievenbus. Lekker thuis, lockdown-proof, en vooral ontspannen en gezellig.
Even geen zorgen, maar genieten van tijd met je geliefde!

HOE WERKT HET?
QUARANTAINE-AANBOD

Exclusieve brievenbuspakketten

Door het raam zie je de postbode op zijn fiets dichterbij komen. Hij mindert vaart en niet lang daarna hoor je het vertrouwde geluid van de klep van je brievenbus, gevolgd door een doffe bons. Post. Je steekt vriendelijk je hand op naar de postbode die nog één keer over zijn schouder kijkt voor hij zijn ronde vervolgt, en dan kan je je nieuwsgierigheid niet langer bedwingen. Je trekt een sprintje naar de deurmat. Daar ligt het mysterieuze kartonnen doosje. Je appt een foto naar je lief. Rammelt met het doosje. Even overweeg je om vast te gluren wat erin zit, maar samen dit pakketje openen is het leukst. De voorpret is begonnen; de invulling van jullie date night is zojuist op de mat gevallen… 

In de Date night-box vind je de invulling voor een volledig verzorgde, avondvullende date voor jou en je geliefde. En net als onze live date-dagen en de date night-pakketten die we rondbrengen in omgeving Apeldoorn, bevat de Date night-box zowel activiteiten als een stukje inhoudelijke input. Wat jullie precies te doen krijgen, verklappen we nog niet. Niet omdat we zo houden van geheimzinnig doen. Maar omdat we geloven dat het goed is om soms samen iets onverwachts te doen. Iets nieuws te beleven. Geen stress over het plannen en gewoon over geven aan wat er staat te gebeuren!

Jullie Date night-box stellen we uiteraard hygiënisch en met zorg samen. Je bestelt ‘m door het formulier in te vullen onderaan deze pagina. In de bevestigingsmail die je van ons krijgt, vind je de factuur. Na ontvangst van jullie betaling, verzenden we de Date night-box binnen 2 dagen. Bestel ‘m dus ruim op tijd om er zeker van te zijn dat ‘ie op de gewenste datum in huis is.

De Date night-box bieden we aan in 2 varianten:

Up2Mail

Hoe maken jullie de zin af: ‘Liefde is…’?

Hét pakket voor een avondje quality-time op je eigen bank! Jullie avond bestaat uit drie onderdelen, rondom het thema ‘Liefde is..’
Heerlijk thuis, maar toch even uit je comfortzone. Jullie doen verschillende activiteiten en er is alle ruimte voor een stukje diepgang en elkaar echt ontmoeten.

€20,00

Up2Grow

Echte liefde leeft!

– NIEUW –

Om te blijven groeien in liefde en je relatie levendig te houden is het de kunst om door alles heen te blijven verbinden met elkaar. Dit pakket draait helemaal om het thema ‘Echte liefde leeft’.
Houden jullie wel van een puzzeltje en een goed gesprek dan zorgt dit pakket voor een levendig avondje!


*Let op: voor dit pakket heb je een laptop of computer nodig met USB-ingang.

€20,00

Date night-box bestellen

Vul onderstaand formulier in om jullie Date night-box te bestellen.
De algemene voorwaarden en privacyverklaring vind je hier.

Na het verzenden van het formulier, ontvang je van Up2Date een factuur. De kosten voor een Date night-box zijn €20,- exclusief brievenbusverzending met PostNL à €4,-. De verzending vindt plaats binnen 2 dagen nadat het factuurbedrag bij ons binnen is. Houd altijd even je mail in de gaten of wij de date bevestigen (check ook spambox, soms belandt een bevestigingsmail daar).

Let op: voor Up2Grow heb je een laptop of computer nodig met USB-ingang!