Date night-bag

THUIS OP DATE

Up2Date maakt het jullie makkelijk!

Soms erop uit gaan even teveel gedoe. Wil het niet lukken om oppas te vinden, of heb je gewoon behoefte aan een avondje comfortabel thuis!

Wij maken het jullie makkelijk met een Date night-pakket! We sturen een date night-box naar je op of hangen een date night-bag aan de deur als jullie in Apeldoorn wonen. Zonder gedoe, gewoon ontspannen en gezellig.
Even geen zorgen, maar genieten van tijd met je geliefde!

Deze pakketten zijn ontstaan in het corona lock-down tijdperk waarbij we aan huis gebonden waren. En die pakketten zijn populair gebleken! Daarom zijn ze nu, voor één weekend in de maand, terug…

HOE WERKT HET?

DATE NIGHT-BAG-WEEKEND

Exclusieve date night in Apeldoorn

Iedere maand is het één weekend Date Night-bag-weekend in Apeldoorn! Dat betekent dat Up2Date exclusief in Apeldoorn rondrijdt om date night-bags te bezorgen en de volgende morgen weer op te halen.

Wij hebben een aantal Date night-bags samengesteld die jullie bij Up2Date kunnen huren. Met zo’n pakket hebben jullie een volledig verzorgde, avondvullende date in huis! En net als onze live date-dagen bevatten de Date night-bags zowel activiteiten als een stukje inhoudelijke input.
De Date night-bags die wij thuisbezorgen* stellen we uiteraard hygiënisch en met zorg samen, en hangen we op een afgesproken tijdstip bij jullie aan de deurknop. De volgende dag komen we de Date night-bag daar ook weer bij jullie ophalen. 

Een quarantaine-proof date met je partner boek je als volgt:

1

KIES EEN DATUM

Het begint bij een datum! Elke maand is er één weekend waarop jullie een date night-bag kunnen huren. Check de weekenden en kies een avond uit waarop jullie willen daten.

2

KIES EEN PAKKET

Tijd om te kiezen wat jullie gaan doen! Natuurlijk verklappen we nog niet wat jullie precies gaan doen, maar met behulp van korte omschrijvingen kunnen jullie een date night kiezen die bij jullie past. Jullie kiezen een pakket, wij denken na over de inhoud! Scheelt weer, toch?

3

KIES EEN VERZORGING

De activiteit is gekozen, maar hoe willen jullie de date verzorgd hebben? Halen jullie zelf wat lekkers in huis, geven jullie dat deel aan ons uit handen, of mogen we jullie in de watten leggen met luxe hapjes van lokale specialisten? Kies een verzorging die jullie aanspreekt.

Vul onderaan deze pagina het formulier in en maak je boeking compleet! Wij mailen jullie zo snel mogelijk terug of de gewenste datum nog beschikbaar is, en wat je allemaal verder nog moet weten!

Stap 1: Kies een datum

Iedere maand is het één weekend lang Date Night-bag-weekend! Bekijk hieronder de data waarop de date night-bags rondgebracht worden in Apeldoorn:

OKTOBER

– Vrijdag 29 oktober
– Zaterdag 30 oktober
– Zondag 31 oktober

NOVEMBER

– Vrijdag 26 november
– Zaterdag 27 november
– Zondag 28 november

DECEMBER

– Vrijdag 17 december
– Zaterdag 18 december
– Zondag 19 december

JANUARI

– Vrijdag 28 januari
– Zaterdag 29 januari
– Zondag 30 januari

Stap 1: Kies een pakket

Jullie kunnen kiezen uit één van de volgende pakketten:

UP2THRILL

Houden jullie wel van een beetje actie en levendigheid? Dan zou dit wel eens jullie pakket kunnen zijn. Met vrijwel gegarandeerd een activiteit die je nog nooit eerder thuis hebt gedaan én input voor een onmisbaar goed gesprek.

(inclusief: bezorging aan de deur*, instructie, activiteiten en bijbehorende materialen)

UP2CHILL

Zijn jullie toe aan een relaxte verrassingsdate waarbij jullie alle tijd hebben om samen te chillen en de diepte in te gaan? Tijdens deze ontspannen date night komen horen, zien, ruiken, proeven en voelen aan bod. 

(inclusief: bezorging aan de deur*, instructie, activiteiten en bijbehorende materialen)
LET op; Up2Chill is alleen verkrijgbaar in ZILVER.

UP2WIN

Up2Win is de perfecte mix tussen ons Up2Chill- en Up2Thrill-pakket. Houden jullie ervan om wat te ondernemen samen en zijn jullie niet vies van een beetje competitie, maar mag het wel een relaxed avondje blijven? Dan is dit een mooie avond vol plezier voor jullie!

(inclusief: bezorging aan de deur*, instructie, activiteiten en bijbehorende materialen)

UP2WANDER

Ga samen een middag op pad met onze tandem door de mooie omgeving van Apeldoorn! Wij zorgen voor een goed werkende tandem en een aantal fietsroutes om uit te kiezen, en jullie leveren de tandem na uiterlijk 4 uur weer in bij het ophaalpunt. Let op: Deze date bezorgen wij niet aan huis, maar start vanaf het pand van Oldschool in Apeldoorn Zuid.

– Tijdelijk niet beschikbaar –

Stap 3: Kies een verzorging

De pakketten uit Stap 2 leveren wij in drie verschillende versies:

BRONS

Kiezen jullie voor brons, dan krijgen jullie van ons een avondvullende activiteit. De versnaperingen voor jullie date regelen helemaal zelf.

Let op: Up2Chill is alleen in Zilver verkrijgbaar.

€20,99

ZILVER

Meest gekozen!

Gaan jullie voor zilver, dan krijgen jullie naast de activiteit ook heerlijke, deels huisgemaakte, snacks geleverd, zodat de date helemaal compleet is.

Bij het zilveren Up2Wander-pakket krijgen jullie voor onderweg tussendoortjes en drinken mee in de picknickmand.

€34,99

GOUD

Kiezen jullie voor goud, dan wordt jullie date exclusief verzorgd. De luxe borrelhapjes voor jullie date worden speciaal voor jullie bereid door Life’s Delicious in Ugchelen.

Bij Up2Wander betekent goud een rijk gevulde picknickmand door ons bereid en ingekocht, voor een brunch, lunch of high tea op een idyllisch, door jullie gekozen, plekje.

Let op: Up2Chill is alleen in Zilver verkrijgbaar.

€59,99

* Let op: Wij bezorgen alleen date night-bags thuis in de Gemeente Apeldoorn!

…maar niet getreurd wie verder weg woont: Up2Date heeft ook date night-boxen ie door heel Nederland bezorgd kunnen worden! Deze Date night-box is speciaal ontwikkeld voor wie buiten Gemeente Apeldoorn woont, en wordt, na betaling van de factuur, binnen 2 werkdagen naar jullie toe gestuurd.

Zin in een wat uitgebreidere date? Dan kunnen jullie misschien wel een ritje naar Apeldoorn maken voor de tandem-date!
Of je koopt een cadeaubon voor je geliefde om, als we weer live date-dagen mogen organiseren, samen een leuke verrassingsdate-dag uit te kiezen bij Up2Date! Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden:

CONTACT

Boek jullie date!
(Let op: alleen Gemeente Apeldoorn)

Vul onderstaand formulier in om een date aan huis of een dagdeel de tandem te huren.
De algemene voorwaarden en privacyverklaring vind je hier.

Mocht de datum van jullie keuze niet meer beschikbaar zijn, dan nemen wij z.s.m. contact met jullie op om een nieuwe datum te zoeken. Dates binnen 24 uur na boeking kunnen wij helaas niet garanderen. Houd dus altijd even je mail in de gaten of wij de date bevestigen (check ook spambox, soms belandt een bevestigingsmail daar).
Betaling vindt plaats door middel van een factuur.

We weten dat een grote groep van onze trouwe afnemers een christelijke identiteit heeft. Natuurlijk kan dit ook van toegevoegde waarde zijn voor de Date night. Als je het leuk vindt dat ook dit meegenomen wordt tijdens jullie Date night, geef dit dan hieronder aan bij de overige opmerkingen.