Date night-pakketten

THUIS OP DATE

Samen het beste ervan maken

In deze tijd waarin Corona-maatregelen alles opschudden, we misschien wel 24/7 bij onze geliefden op elkaars lip zitten, en veel mensen zich zorgen maken, is samen daten extra belangrijk! Maar hoe regel je iets speciaals in deze gekke tijden?

Daar kunnen wij je bij helpen! Naast de live date-dagen op locatie (die helaas momenteel even nu niet plaats mogen vinden vanwege de maatregelen), kun je nu ook bij ons terecht voor een date night-pakket. We sturen ‘m naar je op of hangen ‘m aan je deur. Lockdown-proof, en vooral ontspannen en gezellig.
Even geen zorgen, maar genieten van tijd met je geliefde!

HOE WERKT HET?

QUARANTAINE-AANBOD

Exclusieve date night-pakketten

Wij hebben een aantal pakketten samengesteld die jullie in deze periode bij Up2Date kunnen huren. Met zo’n pakket hebben jullie een volledig verzorgde, avondvullende date in huis! En net als onze live date-dagen bevatten de date night-pakketten zowel activiteiten als een stukje inhoudelijke input.
De pakketten die wij thuisbezorgen* stellen we uiteraard hygiënisch en met zorg samen, en hangen we op een afgesproken tijdstip bij jullie aan de deurknop. De volgende dag komen we het date-pakket daar ook weer bij jullie ophalen. En sinds november hebben we nu ook een date night-pakket dat via de post op julie mat rolt!  

Een quarantaine-proof date met je partner boek je als volgt:

1

KIES EEN PAKKET

Het begint bij een activiteit! Natuurlijk verklappen we nog niet wat jullie precies gaan doen, maar met behulp van korte omschrijvingen kunnen jullie een date night kiezen die bij jullie past! Jullie kiezen een pakket, wij denken na over de inhoud! Scheelt weer, toch?

2

KIES EEN VERZORGING

De activiteit is gekozen, maar hoe willen jullie de date verzorgd hebben? Halen jullie zelf wat lekkers in huis, geven jullie dat deel aan ons uit handen, of mogen we jullie in de watten leggen met luxe hapjes van lokale specialisten? Kies een verzorging die jullie aanspreekt.

3

BOEK JULLIE DATE

Vul het formulier in en maak je boeking compleet! Wij mailen jullie zo snel mogelijk terug of de gewenste datum nog beschikbaar is, en wat je allemaal verder nog moet weten!

Stap 1: Kies een pakket

Jullie kunnen kiezen uit één van de volgende pakketten:

UP2THRILL

Houden jullie wel van een beetje actie en levendigheid? Dan zou dit wel eens jullie pakket kunnen zijn. Met vrijwel gegarandeerd een activiteit die je nog nooit eerder thuis hebt gedaan én input voor een onmisbaar goed gesprek.

(inclusief: bezorging aan de deur*, instructie, activiteiten en bijbehorende materialen)

UP2CHILL

Zijn jullie toe aan een relaxte verrassingsdate waarbij jullie alle tijd hebben om samen te chillen en de diepte in te gaan? Tijdens deze ontspannen date night komen horen, zien, ruiken, proeven en voelen aan bod. 

(inclusief: bezorging aan de deur*, instructie, activiteiten en bijbehorende materialen)

UP2WIN

Up2Win is de perfecte mix tussen ons Up2Chill- en Up2Thrill-pakket. Houden jullie ervan om wat te ondernemen samen en zijn jullie niet vies van een beetje competitie, maar mag het wel een relaxed avondje blijven? Dan is dit een mooie avond vol plezier voor jullie!

(inclusief: bezorging aan de deur*, instructie, activiteiten en bijbehorende materialen)

UP2WANDER

Ga samen een middag op pad met onze tandem door de mooie omgeving van Apeldoorn! Wij zorgen voor een goed werkende tandem en een aantal fietsroutes om uit te kiezen, en jullie leveren de tandem na uiterlijk 4 uur weer in bij het ophaalpunt. Let op: Deze date bezorgen wij niet aan huis, maar start vanaf het pand van Oldschool in Apeldoorn Zuid.

(inbegrepen: 4 uur tandemhuur, gebruik van picknickkleed en routekaarten)

Stap 2: Kies een verzorging

De pakketten uit Stap 1 leveren wij in drie verschillende versies:

BRONS

Kiezen jullie voor brons, dan krijgen jullie van ons een avondvullende activiteit. Het kan zijn dat we je vooraf mailen om zelf nog iets specifieks in huis te halen, maar in principe verzorgen jullie de versnaperingen voor jullie date helemaal zelf.

€20,-

ZILVER

Gaan jullie voor zilver, dan krijgen jullie naast de activiteit ook heerlijke, deels huisgemaakte, snacks geleverd, zodat de date helemaal compleet is.

Bij het zilveren Up2Wander-pakket krijgen jullie voor onderweg tussendoortjes en drinken mee in de picknickmand.

€35

GOUD

(Let op: alleen te boeken op vrijdag;
i.c.m. Up2Wander alleen vrijdag en zaterdag)

Kiezen jullie voor goud, dan wordt jullie date exclusief verzorgd. De luxe borrelhapjes voor jullie date worden speciaal voor jullie bereid door NETT Soulfood & Drinks in Apeldoorn.

Bij Up2Wander betekent goud een rijk gevulde picknickmand door ons bereid en ingekocht, voor een brunch, lunch of high tea op een idyllisch, door jullie gekozen, plekje.

€60

* Let op: Momenteel bezorgen wij alleen pakketten thuis in de Gemeente Apeldoorn!

Het goede nieuws is: Vanaf 2 november kun je bij ons ook een date night-pakket voor thuis via de post ontvangen. Deze Date night-box is speciaal ontwikkeld voor wie buiten Gemeente Apeldoorn woont, en wordt, na betaling van de factuur, binnen 2 dagen naar jullie toe gestuurd.

Zin in een wat uitgebreidere date? Dan kunnen jullie misschien wel een ritje naar Apeldoorn maken voor de tandem-date!
Of je koopt een cadeaubon voor je geliefde om, als we weer live date-dagen mogen organiseren, samen een leuke verrassingsdate-dag uit te kiezen bij Up2Date! Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden:

CONTACT

3. Boek jullie date!

Vul onderstaand formulier in om een date aan huis of een dagdeel de tandem te huren.
De algemene voorwaarden en privacyverklaring vind je hier.

Mocht de datum van jullie keuze niet meer beschikbaar zijn, dan nemen wij z.s.m. contact met jullie op om een nieuwe datum te zoeken. Dates binnen 24 uur na boeking kunnen wij helaas niet garanderen. Houd dus altijd even je mail in de gaten of wij de date bevestigen (check ook spambox, soms belandt een bevestigingsmail daar).
Betaling vindt plaats door middel van een factuur.

We weten dat een grote groep van onze trouwe afnemers een christelijke identiteit heeft. Natuurlijk kan dit ook van toegevoegde waarde zijn voor de Date night. Als je het leuk vindt dat ook dit meegenomen wordt tijdens jullie Date night, geef dit dan hieronder aan bij de overige opmerkingen.