The Amazing Race

DATE-DAG

Date on the road; ‘The Amazing Race’

The Amazing Race is een (te) gekke roadtrip vol onverwachte wendingen, waarbij jullie als stel het stuur zelf in handen hebben. Jij en je partner strijden samen tegen andere stellen – terwijl je toch echt met z’n tweetjes op date bent. Momenten genoeg om net even uit je comfort zone te gaan en weer verwonderd te raken over dat wezen dat bij jou hoort… en tegelijkertijd een date waarbij je alles zelf in de hand hebt.

Na de race verwelkomen we jullie op een mooie locatie, waar jullie elkaar weer eens even diep in de ogen kijken, om daar vanuit vervolgens input te krijgen voor een gesprek en een frisse blik op hoe jullie het samen doen.

HOE ZIET DAT ER PRAKTISCH UIT?

Wat kunnen jullie verwachten?

Wat jullie precies gaan doen tijdens The Amazing Race, houden we nog een verrassing. Niet omdat we graag geheimzinnig doen, maar omdat we geloven dat het goed is om soms samen iets onverwachts te doen. Iets nieuws te beleven. Geen stress over het plannen en jullie gewoon over geven aan wat er staat te gebeuren! Maar wat kunnen we er dan wél over zeggen?

TWEE ELEMENTEN

Alle dates die wij verzorgen, de date-dagen en de date night-boxen, bestaan altijd uit ten minste twee elementen: een activiteit én een stukje inhoudelijke input. We vinden het mooi om jullie niet alleen samen iets te laten ondernemen, maar ook te helpen als stel eens in de (auto)spiegels te kijken door middel van een workshop. Niet zwaar en zeker geen therapie, maar op een leuke ontspannen manier nieuwe dingen te ontdekken over jullie relatie.

CHECK THE DATE

The Amazing Race vindt plaats op een zaterdag van 13.30 uur tot ongeveer 21.00 uur/21.30. Je vindt de data van The Amazing Race onderaan deze pagina.

Regelmatig voegen we nieuwe data toe aan de website, dus mocht deze editie botsen met jullie andere plannen, houd onze website in de gaten!

BENODIGDHEDEN?

Voor deze road trip hebben jullie (jaja, verrassend) een auto nodig en een rijbewijs.  Daarnaast mag een telefoon met internet niet ontbreken.

Dat is alles, de rest regelen wij!

 

WAT KOST DAT?

De date-dag kost €75,- per persoon. Hiervoor ontvang je een volledig verzorgde date-dag met je partner, inclusief activiteit, hapjes en drankjes voor tussendoor, en een heerlijke avondmaaltijd. Ook de workshop zit bij deze prijs inbegrepen.

WAAR IS HET?

Onze uitvalsbasis is het mooie Apeldoorn. Daar ontvangen we jullie en sturen we
jullie op pad. Op welk adres we jullie precies verwachten, horen jullie een paar weken van tevoren per mail.

Daarnaast kun je Up2Date ook uitnodigen om een date-dag te hosten in jouw stad! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Gordels vast: de ultieme upgrade-tips

The Amazing Race is de Date-dag 2.0: We hebben het programma helemaal opnieuw onder de loep genomen en hebben de beste elementen van de ‘oude’ versies samengevoegd tot deze roadtrip. Natuurlijk mag ook nu een heerlijke maaltijd niet ontbreken, en sluiten we de date-dag af met onze superwaardevolle workshop. Maar wat kunnen jullie zélf doen om jullie date-dag naar een hoger plan te tillen? Twee tips:

1

Zorg voor een werkende auto

Hopelijk een open deur, maar met pech langs de weg komen te staan op deze date wensen we jullie echt niet toe! Wil je de road trip echt next level uitvoeren? Overweeg dan eens zo’n tof oldtimer auto’tje of busje te huren. Of, mochten jullie de footprint van jullie date willen verkleinen: huur een elektrische auto voor een dag! Reken maar dat je partner verrast zal zijn!

2

Plak er een nachtje aan vast

Up2Date is gevestigd op de prachtige Veluwe. Tijdens jullie date kunnen jullie hier al heel wat van zien, maar éigenlijk past al die Veluwse schoonheid niet in één dag. Begin de date ontspannen door een overnachting van vrijdag op zaterdag, of sluit ‘m af met een nachtje in de buurt. Voor overnachtingstips mag je ons altijd een berichtje sturen!

WAT VONDEN ANDERE STELLEN VAN THE AMAZING RACE?

Ervaringen

Een super leuke en leerzame dag gehad! Het niet weten vooraf wat er gaat gebeuren maakte het leuk en een tikkeltje spannend tegelijk maar uiteindelijk een super dag gehad. Goed verzorgd en aan alles was gedacht.

Erg waardevol om op deze manier iets totaal anders te doen dan normaal. Een investering in onze relatie was het. Ik acht de kans groot dat wij nog een keertje meedoen 😀

Erg leuke en verrassende dag gehad. Elkaar beter leren kennen en veel lol gehad. Afgesloten met een diner en nog wat diepgang. Voor herhaling vatbaar!

Boeken

De algemene voorwaarden en privacyverklaring vind je hier.
De kosten voor een Date-dag zijn €150 per stel, en de date-dag is (uiteraard) alleen als stel te boeken. De date-dag gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen. Een week voordat The Amazing Race plaatsvindt, ontvang je per mail informatie over waar jullie verwacht worden.

Houd altijd even je mail in de gaten of wij de date bevestigen.
Check ook je spambox, soms belandt een bevestigingsmail daar!

The Amazing Race komt naar je toe!

Komt de datum van The Amazing Race jullie niet uit? Is de afstand een obstakel dat lastig te overbruggen is? Of ben je gewoon heel enthousiast over The Amazing Race en zou je Up2Date graag naar jouw stad of dorp willen halen? En zou je het dan wel zien zitten om minimaal 15 stellen bijeen te brengen? Stuur ons dan een mail, dan praten we graag verder!

MAIL UP2DATE