Arrangementen

Date-dag-arrangementen

Al onze date-arrangementen bestaan voor een deel uit activiteiten die jullie samen doen. Omdat we geloven dat samen iets onverwachts doen verbindt en helpt om helemaal in het moment met je partner te zijn. Ook is er altijd een verdiepend gedeelte waarin er tijd is voor een gesprek en er input gegeven wordt om nieuwe dingen te ontdekken in je relatie.

BOEK EEN DATE-DAG

Up2Trace

Raadsels, puzzels en codes leiden jullie door Apeldoorn en omgeving. Samen zijn jullie een team en jullie zullen elkaar nodig hebben om de opdrachten tot een goed einde te brengen. Als jullie van nadenken, oplossen en een klein beetje competitie houden is dit het arrangement voor jullie.

Inclusief: lunchbuffet

Duur: 4 uur
Prijs: €75 per stel

Up2Dine

Het haardvuur knispert, er klinkt een sfeervol muziekje op de achtergrond en de tafel is mooi gedekt voor een diner bij kaarslicht. Tijd voor echt contact. Is dat waar jullie wel weer eens aan toe zijn? Dan is dit het arrangement dat jullie zoeken!


Inclusief: 3-gangendiner

Duur: 4 uur
Prijs: €75 per stel

Thema-date-arrangementen

Onze thema-dates bestaan voor een groot deel uit het doen van een toffe activiteit. Omdat we geloven dat samen iets onverwachts doen verbindt en helpt om helemaal in het moment met je partner te zijn. Maar ook bij de thema-dates is er altijd een verdiepend gedeelte waarin er tijd is voor een gesprek en er, vanuit de activiteit die jullie eerder gedaan hebben, input gegeven wordt om nieuwe dingen te ontdekken in je relatie.

BOEK EEN THEMA-DATE

Up2Chase

Naar het populaire programma Jachtseizoen van Stuk-TV. Het is een jacht, er is adrenaline en
jij en je partner moeten samenwerken. Het stoere alternatief voor mensen die daten te zoetsappig vinden!

Deze date is perfect voor bevriende stellen die niet bang zijn om de diepte in te gaan.

Inclusief: 2-gangendiner

Duur: 4,5 uur
Prijs: €65 per stel

…en meer!

Achter de schermen zijn we volop bezig met het ontwikkelen van nieuwe thema-dates. Meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van wat en wanneer! Je kunt je emailadres op de homepage onderaan achterlaten voor de nieuwsbrief.

HOMEPAGE